Wie zijn wij


Geschiedenis
Wim van Kruisbergen Keukendesign is begonnen in 1995 met het ontwerpen en maken van keukens en kasten in Oss. Na 5 jaar zijn we verhuisd naar ons huidige pand in Beneden-Leeuwen. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat U kunt rekenen op vakmanschap, deskundig advies, goede service en een betrouwbare keuken.

Werkwijze
Iedere keuken van Wim van Kruisbergen Keukendesign is uniek. Samen met U maakt Wim van Kruisbergen Keukendesign uw droomkeuken. U krijgt alle ruimte om Uw wensen kenbaar te maken. In alle rust en veelal bij U thuis gaan wij in overleg om te zien of we aan Uw wensen kunnen voldoen. Wij bekijken altijd de situatie bij U thuis en meten alles nauwkeurig op. Op deze manier gaat er geen kostbare ruimte verloren, zoals wel vaak het geval is bij een standaardkeuken. Als de keuken gereed is wordt deze door ons geplaatst. Met andere woorden: van ontwerp tot plaatsing wordt door ons verzorgd en U heeft van begin tot eind met dezelfde persoon te maken.

Voor een vrijblijvend gesprek maken wij graag een afspraak met U. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan eenvoudig via deze website, per e-mail of telefonisch (zie contact).

WIM VAN KRUISBERGEN KEUKENDESIGN

Energieweg 2 A

6658 AD Beneden-Leeuwen


CONTACT

T: 0487 – 596 663
M: 06 – 510 50 592
F: 0487 – 596 168
E: info@kruisbergenkeukens.nl